Arvioitu toimitusaika: 7-17 arkipäivää!   footballshirtscool@gmail.com

8% off on orders over €60

Barcelona1,6 miljardia euroa ostaa Dybala hylättiin

Posted By on Thursday 07th September 2017

Barcelona lähetti 160 miljoonan dollarin tarjouksen Dybalan jatkamiseksi, mutta Juventus hylkäsi. Joka tapauksessa he eivät anna jalkapallon ylivalvoja jättämään joukkueen.


Eilen julkistettiin tiedotusvälineitä, kun Barcelona ei voi allekirjoittaa Coutinhoa, Barcelonassa keskitytään Atletico Madrid Griezmannin ja Juventus Dybalan harjoittamiseen. Liverpool ei edelleenkään päässyt irti, eikä Pariisi halunnut myydä Dimaliyaa Barcelonaan, joten Barcelonan tarjoama Dybala on myös normaali valinta.


Mutta tällä hetkellä Juventus ei myy Dybalaa Barcelonaan, loppujen lopuksi uuden kauden Serie A on avattu, ei huono rahaa Serie A -mestari ei voi uhrata kustannuksia koko kauden menestys tai epäonnistuminen. Dybalan Barcelonassa tarjotaan jopa 160 miljoonaa euroa, mutta Juventus tai kieltäytyneet La Liga-jättiläishyökkäyksistä, ne Dybala myydään myynnissä.


Itse asiassa, koska Serie-debyytti, Dybala suorituskyky on todella erinomainen, hän pelasi Serie A 128 pelejä, tehokkaasti sijoitettu 50 maalia, kun on 26 auttaa. Tavoitteiden lisäksi Dybala on myös luonut 216 mahdollisuutta, jotka ovat täydellisiä 280 kertaa poikkeuksellisia. Tämä peli on täydellinen. Osta Dybala Jalkapallo Pelipaita tukemaan jalkapallosta!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista!
Note: HTML ei käännetä!

Tags: Dybala Jalkapallo Pelipaita