Arvioitu toimitusaika: 7-17 arkipäivää!   footballshirtscool@gmail.com

8% off on orders over €60

Islannin maajoukkue ensimmäistä kertaa MM-finaaleihin

Posted By on Thursday 12th October 2017

Islannin jalkapallomaajoukkue jälleen luo myyttiä! World Cup Eurooppa kuorma pyöreä, ryhmässä Islannissa kotona 2: 0 voiton Kosovon historiassa ensimmäistä kertaa voitti kilpailun karsinnat Group etunimi, ensimmäistä kertaa osaksi jalkapallon maailmanmestaruuskisojen, ja 33 miljoonaa asukasta, rikkomatta Trinidad ja lisää MM-kisojen historia, pienimmät osallistuvat maat maailmanmestaruuden historiassa.


2016 Ranskassa pidetyn Euroopan cupin pois Englannin joukkue murtautui puolivälierissä, Islanti osaksi ihmisten visio. Islannin väestö on vain 330 000, mutta yli 20 000 rekisteröitynyttä pelaajaa. Viimeisten kymmenen vuoden aikana Islannissa on rakentanut standardin jalkapallokentät, mini-stadioneilla ja sisätiloissa stadioneilla. Lisäksi, jotta voidaan paremmin viljellä korkean tason pelaajia, että viimeisten kymmenen vuoden aikana, Islanti on kouluttanut useita valmentajia. Asukaskohtaisten pelaajien osuus on jopa suurempi kuin Saksassa, Espanjassa. Se on kaiken tämän, loi 2016 Euroopan Cupin karsinnassa poissa Double Dutch 2016 Euroopan Cup ulos Englannista kahdeksan parhaan, ja 2018 MM-karsinnoissa menestystä ja sarjan "Islannin myytti."


Viime vuonna Euroopan cupin Islannin joukkue saavutti semifinaaliin, monet fanit vielä epävarma ei Islannin joukkue onni on hyvä, mutta tällä kertaa World Cup, Iceland joukkue withtheir omaa voimaa todistaa, että ne ovat jo Rise. Meidän on ostettava Islannin pelipaita juhlimaan ihme, jonka he ovat luoneet!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista!
Note: HTML ei käännetä!

Tags: Islannin pelipaita